středa 16. listopadu 2011

Pavlína Dubná - Hořká rána

Vítejte u dalšího dílu hudebních masakrů! Dneska to bude hodně aktuální, protože tenhle singl měl křest teprve předevčírem. Pavlína Dubná bývala členkou houslovýho tria vystupujícího hlavně na firemních večírcích Inflagranti a String Ladies. Zastupovala je nám dobře známá agentura Ivana Rösslera. Teď už ovšem vystupuje sama, chystá desku pod vedením italskýho producenta Lucia Vacca a v případě startovního singlu Hořká rána pomáhal s produkcí a natáčením klipu i Američan Richard Trifan, bývalý člen - teď bacha - Village People. Je vidět, že ani hit formátu YMCA vám nezajístí spokojený stáří a musíte brát kšefty, kde to jde. Pokud chcete Pavlínu vidět živě, jede teď šňůru s Lunetic. Hm.



To je zas jednou koňská dávka kýče. Skladba má bejt údajně o rozchodu se Sámerem Issou. O tomhle vím svý, já dostal košem před půl rokem a ačkoliv to se mnou zamávalo a chtěl jsem to ze sebe nějak dostat, cokoliv jsem složil, bylo absolutně nepoužitelný ukňouraný cosi. To jsem si naštěstí uměl přiznat. Nepřiznala si to však Pavlína Dubná. A tak svou sólovou kariéru odstartovala ukňouraným singlem plným klišé - slzy, vzpomínky, naděje, smutek, naděje, slzy, naděje, vzpomínky, slzy a ještě víckrát dokola. Klip je zoufalej, doplácí na chudou techniku a jedinej nápad v podobě darování bot bosý holce vyznívá v kontextu amatérskýho provedení celýho klipu v lepším případě do prázdna. Uznávám, že pěvecky v sobě nějakej potenciál ta holka mít může. Ale je to málo platný, když se široký veřejnosti představí se singlem, ve kterým zní jak uspávačka hadů. A její manažer taky neodvedl moc dobrou práci, když dopustí, aby se o Pavlíně Dubné v souvislosti se startem sólový dráhy psalo jenom jako o "tý, co chodila s Issou."

Díky Kubovi za odkaz.

13 komentářů:

  1. Very nice video, I was in this concert and I think who wrote this comment doesn't understand anything. He or she is not a musician,,,Trifan He comes from New York and he is very rich...he dont needs to take money from Pavlina..she is her friend. and he made this video for fun...and this video is amazing..Thank you, to everybody for the beautiful evening. George Cameron

    OdpovědětVymazat
  2. PŘEKRÁSNÁ PÍSEŇ HEZKÝ VIDEOKLIP KDO NEZAŽIL TUHLE PÍSEŇ NA ŽIVOT NEPOCHOPÍ SMEKÁM ! :) PAVLÍNA SI ZASLOUŽÍ VELMI ÚSPĚŠNOU KARIÉRU

    OdpovědětVymazat
  3. ...tak proč na tu "karieru" jde tak stupidně?:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. No, tu anglickou pochvalu si napsala buď sama, nebo jistá, co velmi ráda anglicky (přitom je Češka)píše. Problém je ovšem i v tom, že Dubné Sámer kopačky nedal, ale ona ho podvedla s jakýmsi Italem a údajně mu dala kopačky ona. Ital se přece postará! Má studio, je v balíku! :-)No kdo by se nenaštval? :-)O to víc paradoxně působí tato píseň, protože jediný účel který má, je připomenout se v souvislosti s Issou a udělat ze sebe opuštěnou chudinku, která strašně trpěla. A aby byla chudinka ještě větší, Sámer musí brát drogy, žít ve špíně a mít obří dluhy. Co všechno se dá za popularitu? COKOLI, co žaludek unese. A Issa (blázen) jí tak dlouho pomáhal.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem nenapsal, že ona dostala kopačky od Sámera, ale že košem jsem kdysi od slečny dostal já a podle toho jsem pak na kytaru předváděl hroznou bídu:-) Asi jsem ty věty měl víc rozdělit. Bulvár nesleduju, ale takhle prázdnej text o rozchodu se dá aplikovat jak na jeho oběť, tak toho, kdo rozchod zapříčinil:-) Nicméně souhlasím s tím, že tady se někdo snaží nakopnout kariéru přiživováním se na jméně někoho jinýho a to je prostě od začátku špatně. To už je možná lepší dělat si manažera sám a rozjet to postupně hraním po klubech než do toho skočit rovnýma nohama za cenu takovýho - v mých očích - blbýho proma.

    OdpovědětVymazat
  6. Jardo to máš těžký, ten manager i ta slečna si myslí, že jsou fakt dobří!.-) A spojuje je ještě hodně silné pouto- oba dostali na jaře 2011 kopačky od Sámera Issy.-) Vrána k vráně- znáš to.-)

    OdpovědětVymazat
  7. Manager Zdenek Obhlídal si Pavlínku Dubnou sice hezky obhlídal, ale poněkud neOBHLÍDAL.-)

    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/262552_2290076051294_1230765548_32747815_8026480_n.jpg

    OdpovědětVymazat
  8. Jardo, máš pravdu, že tenhle způsob proma je poněkud nešťastný. Pro někoho, kdo by jinak nezaujal (a tuší to), však asi jediný. Právě proto to o tom člověku dost říká. Klidně jiného pošpiní jen aby sám získal. Tak snad to dostane po zásluze zpátky.

    OdpovědětVymazat
  9. aj my mame na Slovensku TRAGEDKU...ale ta to hra na to, ze moj zlaty ty to olutujes ja som predsa silna zena a ja to viem....

    http://www.youtube.com/watch?v=3whSlQDYhdQ

    OdpovědětVymazat
  10. Bea Burzaj ty si potom teda architektská tragédka? Čo?

    OdpovědětVymazat
  11. Alena Homolková : Pavlína Dubná míří vysoko a do světa

    http://musicalnet.cz/component/content/article/43-krty-cd-a-dvd/1482-pavlina-dubna-miri-vysoko-a-do-sveta

    OdpovědětVymazat
  12. "Skladba má bejt údajně o rozchodu se Sámerem Issou. O tomhle vím svý, já dostal košem před půl rokem"

    Kdo by to byl řekl, že Jarda randil se Sámerem, v Blesku kupříkladu ani zmínka :)

    O písničce napíšu jen tolik, že podruhý už jsem si ji nepustil, ale to video - to video je teda fakt tragický. Nevíte proč se tolik českých klipů točí v Americe? To je potom jako o to víc kůl?
    Nebo to má to dokazovat, jak se "umělci" v Čechách mají líp než ti chudáci za mořem, když zpěvačka přispěchá v rámci mezinárodní pomoci s párem botasek z Vietnamu, aby její hladovějící kolegyně měla co žrát? (Evidentně na tom nebude tak špatně, když tam okolo ní pobíhá ta chlupatá jednohubka.)
    Takový šoty o bídě v imperialistických poměrech se točily do filmovýho týdeníku před desítkami let.

    Kdyby místo paní courající po New Yorku do videa dali večerníček s Rákosníčkem, udělali by možná líp.

    OdpovědětVymazat