čtvrtek 17. listopadu 2011

Daniela Šinkorová zazpívá Tinu Turner. Nebo radši ne.

Vítejte u dalšího dílu hudebních masakrů! Daniela Šinkorová je známá především coby seriálová herečka. Taky zpívá v muzikálech a sem tam natočí nějakou desku. Pokud nepočítáme nespočet zbytečnejch kompilací, má na svým kontě tři studiovky vydaný u Popronu a Universalu. Kromě toho moderuje a z jedný takový akce si pustíme dnešní masakr. Protože tohle ne.



Co to jako má bejt? Záznam je z předávání nováckejch cen Anno, který Šinkorová moderovala. Ale jako...Jakej má smysl vylízt před orchestr, kamery, publikum a zazpívat jednu sloku? Skladba Golden Eye stojí na třech věcech. Projevu Tiny Turner, silným refrénu a monumentálním finiši, tak jako se na každou bondovku sluší. Tady z toho není nic. Proč to, sakra, utnou zrovna v nájezdu na refrén? Navíc je to neskutečně trapný, všichni čekaj to, co mělo přijít, místo toho muzika přestane hrát a interpretka jde k moderátorskýmu pultíku. Nabízí se otázka, jestli to prostě neutnul režisér, když viděl, jak dopadla zvukovka. Kdyby to Daniela Šinkorová odzpívala, byla by za velkou frajerku. Takhle z toho vyleze jako někdo, koho nechali odmňoukat nejsnadnější část skladby, protože na víc nemá. Na nedostatek času se nikdo vymlouvat nemůže, stejně tam ten večer určitě zazpívala nějaká Absolonová nebo Machálková. Vážně, jakej tohle mělo význam?

5 komentářů:

  1. Jeste se u toho tak sklibi, ze to vypada, ze se snazi cist text u karaoke

    OdpovědětVymazat
  2. Jardo, co na to říct? Máš něco ty lepšího, co by jsi nám mohl nabídnout? Asi ne. Proč píšeš o klipech, který se ti nelíbí? Zřejmě máš osobní problém a kompenzuješ si tím svoje ego. Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je tedy pořádná "Zoufalka", nejspíš jí v Nitře (nebo odkud vŮbec je) nikde nechtěli tak z ní v Praze udělali nováckou "stááár". Tleskám.

    OdpovědětVymazat
  4. Ta část, co z ní vylezla, je myslím akorát. Vyděsilo mě to dostatečně.

    OdpovědětVymazat