úterý 18. října 2011

SHD - Kunčický styl

Vítejte u dalšího dílu hudebních masakrů! Dneska si dáme zase nějakej ten agro hip hop. SHD je projekt raperů Ejsího a Paula, překvapivě z Kunčic. Loni vydali vlastním nákladem desku Začátky jsou vždycky těžký. No, vydali...Ono to moc nestojí, když si uděláte smyčky ve Fruity loops a pak něco zarapujete do mikrofonu na Skype. Ale když tomu říkaj album, tak ať...Moc víc toho o nich říct nejde, na bandzone mají pět fanoušků, se kterejma moc nekomunikujou. Překvapivý jsou ale reakce návštěvníků jejich stránky. Nejen že jim to lidi chválej, dokonce se najdou maséři, kteří si s nima chtěj zarapovat. Asi vycítili potenciál.



Klip je fakt promakanej. Na začátku se nám interpreti představí stylově po hopersku: "Jéa, Ejsí, Paul, SHD, jou!" A pak už se to rozjede. Banda kluků chodí Kunčicema a mávaj na kameru prstama. Pak seděj ve vlaku a nakonec zase choděj Kunčicema a máchaj rukama. Nejlepší je ten prcek. Text je naprosto bezkonkurenční. Byli jsme parta, byli jsme vždycky při sobě, rodiče nám zakazovali se spolu bavit (to tam fakt je), ale my je neposlouchali, protože jsme svou pravdu dávno znali. Když pak rapujou o tom, jak na párty hráli karty, to je konečná. Vlastně ne, konečná jsou závěrečná slova celý písničky: "Jou, Ejsí, Paul, SHD, Kunčice!!!"

1 komentář:

  1. Jéa, málokdo ví, že Kunčice se dřív jmenovaly Kundice a Kunčičky Kundičky, ale za komárů se to přejmenovalo, aby to bylo slušný, jou. V kontextu s těmahle mastaz gangstaz to dává smysl, héj, jou.

    OdpovědětVymazat