sobota 29. října 2011

Miloš Havel - Někdo se dívá

Vítejte u dalšího dílu hudebních masakrů! Zpívající hokejista Miloš Havel už tu jednou byl. Dokonce hned v prvním díle. Je to ovšem takovej zjev, že si zaslouží ještě jedno pokračování. Tenhle kluk není moc zpěvák, spíš takovej one-man boyband. Spadá pod producenta Jarka Šimka, kromě něj mu pak muziku píšou další profíci jako pan Cmíral, to je ten, co otextoval Kotvaldovu Novosvětskou 2000, viz starší díl HM. V roce 2005 vydal Miloš Havel u Popronu (zase ten zatracenej Popron, tam mají na talenty čuch!) svou první desku Apoštol No. 1, později pak přidal ještě album Proč ne?, který vydal u Areca Music. V poslední době už nazpíval jen pár písniček pro různý kompilace a vystupuje na firemních večírcích. Pojďme si pustit klip.



Vydrželi jste až do konce? Tady je prostě všechno špatně. Hloupoučkej text, hudba je tucárna z lacinejch synťáků (to je už takovej Šimkův rukopis, sorry, Olgo, já vim, že jste kámoši) a klip je horší než instruktážní video o sexuální zdrženlivosti pro základní školy. Úchvatnej je už první záběr na obličej interpreta. Fakt za něco takovýho kameramanovi zaplatili?

Mimochodem, rozhodl jsem se, že pokud hudební masakry překročí hranici 10 000 návštěv (což není zas tak daleko), začnu publikovat pod svým pravým jménem. Původně byl totiž blog jen taková sranda pro kamarády z facebooku, kteří mě znají, tak jsem moc podpis pod článkem neřešil. Ale asi je čas...Budu se opakovat, ale touto cestou chci moc poděkovat všem, kdo blog čtete nebo to dokonce šíříte dál mezi kamarády. Fakt, díky moc! Je to pro mě důkaz, že zabývat se těmadle hovadinama má svůj smysl. Brzy mě budete moct kontaktovat i jinak než jen skrze koment, čestný sagvanovský. Mějte krásný víkend, drazí čtenáři!

1 komentář:

  1. Tak zas taková hrůza to není, slyšel jsem horší. Jistě, žádné vyšší umění to není, ale jako kulisa to neurazí.

    Vážený soudruhu Konáši, jste obyčejná namistrovaná, zamindrákovaná a mimořádně netolerantní nula plná závisti a zášti, která nikdy v životě nedokázala vyprodukovat nic pozitivního, tak akorát kopete kolem sebe jako rozmazlený fracek, kterému na pískovišti někdo rozdupal bábovičky. A soudruhu píšu záměrně - váš způsob vyjadřování nápadně připomíná styl cenzorů z doby normalizace.

    Ten kameraman si za ten první záběr zaslouží víc než vy za celou svoji kariétu "publicisty". Jenom doufám, že z peněz daňových poplatníků (včetně peněz od neziskovek nedobrovolně financovaných daňovými poplatníky) jste za svoje nenávistné pamflety nikdy nedostal ani korunu.

    OdpovědětVymazat