čtvrtek 13. října 2011

Mc Gardfield - Láska 2010

Vítejte u dalšího dílu nekonečnýho seriálu o hudebních masakrech! Mc Gardfield se občanským jménem jmenuje Pavel Crha, je mu 24 let a bydlí v Brně. Na svým profilu o sobě uvádí, že vystudoval základku a pak "pokračoval na středních školách," co si pod tím představit, těžko říct. Jinak se o svém životě moc nerozepisuje, takže zbývá prostor pro muziku. Pár let už rapuje, věří si a myslí to vážně. V komentářích haterům vzkazuje, že si z jeho muziky jednou sednou na prdel a kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp. Navíc s kamarádem dělá videoblog, kde si utahuje z jinejch muzikantů a dělí se s fanoušky o svý dojmy a informace ohledně nových písniček, nahrávání a tak. Loni vydal vlastním nákladem ep Láska, kde najdete sedm tracků. Pojďme si poslechnout, jak zní titulní singl.



Hrozně. Mizernej klip, hudebně je to čtyřtaktová smyčka dvě minuty pořád dokola, projev interpreta je děsivej a nulový flow. Perla sama o sobě je text. Moc / noc, lásku / krásku, nebe / jebe a tak dál, a tak dál. U mě každopádně vede "chci s tebou být / chci s tebou žít / popřípadě i souložit." Mc Gardfield jako správnej muzikant ví, jak se dostat holkám do kalhotek!

5 komentářů:

  1. to musí bejt fake natotál to mluví robot

    OdpovědětVymazat
  2. tyvole, sem nemyslel, že to někdy řeknu ale proti tomuhle je leoš mareš zpěvák

    OdpovědětVymazat
  3. :-DDDDDDDDDDDDDDD ... já fakt nevim,co mam napsat,asi jsem idiot .-DDD,ale těšim se,až budu jednou taky v tomhle pořadu, s rýmem den/sen

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat