čtvrtek 20. října 2011

Maxim Turbulenc a jejich repertoár pro dospělý

Vítejte u dalšího dílu hudebních masakrů! Dneska to bude hodně smutný. Maxim Turbulenc všichni známe. Jejich veselý trsandy pro dětský publikum sice jsou ptákoviny, ale když se to dětem líbí, tak proč ne. Horší to je, když si Maxíci řeknou, že natočí desku pro dospělý. A ne jednu, ale rovnou osm desek. A čtyři dvd k tomu. Tak se zrodilo Čecho decho - perverzní diskoverze českých lidových písniček. A Trempo kempo, perverzní diskoverze táborákových hitů. Projekt zaštítila Česká muzika, to už asi nepotřebuje další komentář.



Video je děs. Špatně nasvícení Maxíci stojí v nějakým sálu, kde se natáčel už major Zeman. Do toho jim tam trsaj dvě holky, těm však pravděpodobně nikdo neřekl, jak vlastně trsat mají. A to je celý, tři minuty furt dokola. Muzika je tragická, stará česká lidovka dostává od Maxíků solidně na prdel. A co tam, sakra, dělá Chačaturjanův Šavlovej tanec? Nechápu lidi, kteří jsou ochotní zaplatit tisícovku a pak se doma koukat na čtyři dvd plný něčeho takovýho.

7 komentářů:

  1. Nechápu, že dospělí lidi mají zapotřebí dělat něco takovýho O.o

    OdpovědětVymazat
  2. Kdyby ti z toho sypaly dolarky, tak ze sebe taky udelas vola...

    OdpovědětVymazat
  3. 4 dcl vína a člověk se celkem pobaví .. zatím vítěz .. jedu odhora ..

    OdpovědětVymazat
  4. Hej kurde, fakt hustej blog...! Dobra práce, bo těch šíleností je na naši malou hudební scénu až až... Ale prosím Tě, mohl by si vytvořit nějakou stupnici nebezpečí, které se skrývá za materiálem, který tady odkazuješ... Upřímně, dosud v pohodě, ale když jsem si pustil toto, byl jsem moc rád, že mám po ruce kýbl, do kterýho jsem se mohl vyzvracet... Ble! Této pachuti se asi nezbavím... Jinak Tě obdivuju, že to nejen že doakážeš poslechnout a vidět do konce, ale ještě máš sílu o tom psát a nespoléhat jen na slova, ktarý nenajdeš ve slovníku spisovných výrazů... Jen tak dál, ale na rovinu, todle je nekonečná práce, dřina trvalá, protože toho marasu se asi hned tak nezbavíme... Čest Tvé práci!!! Aleš

    OdpovědětVymazat
  5. Díky moc, Aleši! Zatím mě to baví, byť ten poslech občas leze na mozek. Ale aspoň jednou bude všechna ta bída český popmusic přehledně na jednom místě:-)

    OdpovědětVymazat
  6. boze tosu kok*ti:D do basy normalne za toto

    OdpovědětVymazat
  7. Ten třetí vzadu těmi tanečními kreacemi boduje...

    OdpovědětVymazat