čtvrtek 6. října 2011

MC Duro - Nepřestávej

Vítejte u dalšího dílu hudebních masakrů! Tentokrát se podíváme na to, co je novýho na vesnických diskotékách. MC Duro už tu nějakej pátek jsou. Podle oficiálních materiálů projekt vznikl v roce 1992(!), v týhle sestavě hrajou od roku 1998. První desku pojmenovali Comeback, druhou Tajemný vesmír, roku 2004 vydávají třetí desku 1x3, ovšem už pod hudebním vydavatelstvím Popron. No a pak už to jelo, že jo. Ivan Rössler je vzal pod svou agenturu a kluci začali objíždět diskotéky a večírky. Můžete si je objednat i vy a aby to nebylo málo, mají pro vás ve svém repertoáru schované písničky od dua Verona nebo...hádejte...no jasně, od Michala Davida. Ještě bych vypíchnul, čím se kluci pochlubili na svých webovkách. Kmotrem desky 1x3 nebyl nikdo menší než Jirka Koběrský, bývalý člen boybandu V.I.P. Pane jo!



Klip Nepřestávej je venku pár tejdnů a dokonce se snaží vyprávět jakýsi příběh. Dvě holky, nějaký mimozemšťanky nebo co, na ulici svým svítícím pohledem paralyzují a unesou oba zpěváky. Ty pak spoutaj v opuštěným skladu. Naštěstí je tu ještě klávesák, kterej dívčímu kouzlu nepodlehl a svý kámoše zachrání. To je celý. Ale napadlo mě, co když jsou mimozešťani i ti kluci? Když se na začátku klipu tak jakože formujou z částic...Nevim, trochu zmatek. Zapamatujte si, prosím, blondýnku v červených (a modrých) šatech, ještě se v hudebních masakrech objeví. Klip tak nějak vypovídá o představě krasavce z vesnický diskotéky, model 2011. Tuna gelu na vlasech, sluneční brejle za každých podmínek, hadry z Kenvela a na krku řetízek z poutě. Úspěch zaručen, prověřeno lety tradice. Ještě bych rád vypíchl dramatickou vložku uprostřed klipu, kdy v čase 1:45 přikrčený klávesák velmi nenápadně sleduje v rychlém střihu obě holky cestou do skladu. Dobrá akce!

2 komentáře:

  1. Nejvíc mě vyděsil ten poslední nápis "to be continued".

    OdpovědětVymazat
  2. tak tohle byl fak zážitek nevim jestli se ve mě po ostatních masakrech něco nezlomilo ale tohle mě během dopoledne pobavilo hned několikrát

    OdpovědětVymazat