středa 26. října 2011

Sandra Rosová, samozvaná spasitelka český hudební scény

Vítejte u dalšího dílu hudebních masakrů! Sandra Rosová už tu jednou byla se svou peckou Lži. Tahle holka každopádně stojí za pozornost. Jen ve zkratce shrnu informace z prvního článku. Sandra vyrazila do USA na dětskej tábor, kde si teenageři místo bojovek hrají na talentový soutěže. Tam vyhrála nějakej diplom za zpívání a v Čechách pak svý promo postavila na tom, že je nová neokoukaná lumenka, ze který si v Americe sedaj producenti na zadek. Tolik první článek. Před třemi lety jí Popron - zase tohle vydavatelství! - vydal desku Trendy, před rokem pak u EMI nazpívala druhý album Je čas jít dál. Do toho má na internetu svůj pořad Otevři oči (k nalezení pod úžasnou zkratkou "Sandra Rosová - OO"), kde napůl jakože vtipnou, napůl zahořklou formou poukazuje na to, jak je česká scéna v prdeli, jak je zakonzervovaná a jak nikdo nemá šanci prorazit, protože to všechno ovládaj komunisti. Už mi tam jenom chybí, že se proti ní spikli zednáři. Přitom tu holku zastupuje Ivan Rössler a on je v tomhle velkej profík, tady jde asi spíš o to, že Sandra prostě nikoho nezajímá. To nic nemění na tom, že dál posílá fanouškům uražený videa, kde pomlouvá celou českou hudební scénu a sebe samotnou uvádí jako příklad, jak se zase jednou jeden talent někam nedostal a jak jí ti zlí podplacení komunisti hážou klacky pod nohy. Tak jo, pojďme si pustit, co tak úžasnýho nám tahle holka nabízí.



Ok. Tak já mám jasno. Tohle je pravděpodobně jeden z nejblbějších songů, jaký tady byly. Komentář netřeba, vy si na to jistě sami uděláte názor, jak to s tou nadějí českýho popu je. Sandra se každopádně smířila s tím, že tady díru do světa neudělá, tak nám to nakonec všechno vysvětlila na krátkým videu.



A ještě jednou (a znova ve třetí osobě) o tom, jak člověk tvrdě maká, piplá se s tím, ale je to k ničemu, protože českej pop ovládají zlí tuneláři a komunisti a kvalitní interpreti nemají šanci. Tak hlavně, že v tom má jasno.

5 komentářů:

  1. ty voe mluvit o sobě v 3. osobě a hledat chybu v komunistech místo sebe.. to je hodně smutnej příběh

    OdpovědětVymazat
  2. Máca Svobodová: jako garbage star bych si představila něco takovýho jako je právě ta Sandra .. :D ale jako tuctárna na diskotéku to není zase vůbec špatný. jen marně hledám ten nový neokoukaný styl .. prostě, chtělo by to míň arogance a víc píle a originality, věděj, Sandro Rosová? ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Co se týče písničky Chocolate, tak to milá Sandra vykradla stejnojmennou písničku, na níž jsme před sto lety tancovali v Itálii při animátorských programech... :D
    http://www.youtube.com/watch?v=pvXSNgqvwD4

    OdpovědětVymazat
  4. Tak je nejlepší vytáhnout tu nejhorší písnišku sto let zpátky,... Tahle si na ni lidi nemohou udělat pořádnej obrázek.. Jako neříkám, že je hlasově druhá Lucie Bílá, ale její současná tvorba se mi celkem líbí.

    OdpovědětVymazat