čtvrtek 5. ledna 2012

Nancy a Robert N. - Molo

Vítejte u dalšího dílu hudebních masakrů! Dnes se podíváme na další projekt Roberta N., týpka, kterej se na blogu už objevil se skupinou New Trio i sólově. Nancy je naopak holka, která nedokázala nic jinýho, než že se přihlásila do soutěže Vyvolení, ze který vypadla. To však nám všem dobře známýmu producentovi (a autorovi většiny písniček tohoto dua) Zdeňkovi Style Hrubýmu stačilo k tomu, aby Nancy oslovil, seznámil s Robertem a koncem ledna 2006 jim už vychází singl Molo. V dubnu 2006 se Molo objevuje na kompilaci Taneční liga 88, v květnu 2006 se na svět dostává maxisingl, kde Molo najdeme rovnou ve čtyřech verzích: album, radio, long a english. V červnu vychází Robertovi a Nancy dlouhohrající deska nazvaná pro změnu Molo, v červenci je jejich hit (tentokrát však dlouhá verze) zařazenej na další kompilaci Taneční liga 90 i na kompilaci I hits 2 U 1/2006 a úspěšný rok uzavírá říjen s kompilací I hits 2 U 2/2006, ovšem už se singlem Chci tě. Když to takhle vypíšu, zní to jako příběh nějakýho megahitu. Což Molo fakt není. Pojďme si to poslechnout. Jenom dodám, že Roberta s Nancy zastupuje hned několik agentur a i vy si je můžete objednat na svůj podnikový večírek!



Strašný. Tenhle estrádní pop už z našich médií měl dávno zmizet. Hudba je hloupá a podbízívá, zkrátka typickej Zdeněk Style Hrubý. S textem je to složitější, protože větší části posluchač nebude rozumět a ten českej kousek je tak blbej, že by to člověk nejraději přeskočil. Dvojjazyčný písničky většinou dopadají jako podivnej kočkopes, tady to platí dvojnásob. Tenhle song se fakt hodí asi jenom do estrád, na letní hit je to slabý, na diskotéky zase nudný, o klubech už vůbec nemluvim. Je možná příznačný, že se takovou hovadinu podařilo prodat a úspěšně vydat na několika kompilacích i singlech.

Pro úplnou představu úspěchu singlu Molo (nebo spíš producenta Hrubýho) si to dáme ještě jednou. Na chlup stejný. A všimněte si, zase se tleská na první dobu.



A ještě jednou, stejně blbý a navíc s plácáním v angličtině. Ach jo.

1 komentář:

  1. Měla jsem tu čest naživo. Na brněnským kole miss aerobic (!?!?!?). Upřímně je obdivuju, že se tak dlouhou dobu zvládnou vrtět na tak neenergickou písničku a ještě si nepřipadaj jak blbci. Já bych to před půlkou vzdala. Zvlášť když by ani ty mikrofony nemuseli držet, v basketbalový hale to bylo ještě míň uvěřitelný. Robert je navíc hrozně zvláštní.

    Danča

    OdpovědětVymazat