úterý 24. ledna 2012

Cirkus Arabela

Vítejte u dalšího dílu hudebních masakrů. Arabela Team je projekt herců, bavičů a zpěváků druhý...no...spíš třetí kategorie. Dali hlavy dohromady a vymysleli zábavnou show pro každou příležitost. Všechno začalo v roce 1996, kdy Libor Petrů (bratr Leoše Petrů ze skupiny New Trio a zpěvák asi tak stejný úrovně) dostal nápad založit fotbalovej tým složenej ze známých osobností. Taková Amfora pro chudý. Postupem času se k tomu přidal i hudebně zábavný pořad Arabela Show a dneska už je to regulerní "umělecká" agentura nabízející na klíč různý akce, od autogramiády Marcely Holanový přes zábavy, módní přehlídky nebo dětský dny až po let stíhačkou. Taky mají k dispozici chatu a hotel v Krušných horách, sklípek na Pálavě, parník na Vltavě nebo výletní loď v Chorvatsku. Asi pro firemní večírky. Chcete si hýčkat zaměstnance? Pošlete je na víkend do hor, ať je tam baví Arabela Team!
Nejčastěji však s Arabela Show objíždí tahle banda českej venkov, kdy odpoledne sehrajou přátelský utkání s místním fotbalovým týmem a večer pak zařídí zábavu někde na návsi pod pergolou. A na koho se v rámci tý bžundy můžete těšit? Marcelu Holanovou už jsem zmiňoval. Z tý "lepší" části vystupujících je členem Arabela Teamu třeba Jakub Smolík, Zdeněk Srstka nebo František Ringo Čech. Pak se dostáváme do kategorie interpretů známých z tohoto blogu, v rámci Arabela Show vám zahraje třeba zpívající hokejista Miloš Havel, zpívající farmář Patrik Fox, duo Pussy, Richard Sacher, Robert N. a tam někde úplně dole jsou nýmandi typu Petra Zvěřiny nebo Alexandra Nikitina, kteří nedokázali nic jinýho, než že se nechali zavřít do vily VyVolených. Ale komu to vadí, že jo, hlavně že byli v televizi a rádi se s váma vyfotí.
Takhle vypadá cirkus ve 21. století. Cvičený medvědy a klauny vystřídali podprůměrní zpěváci a dávno zapomenutí herci. A komu by se přecejen stýskalo po medvědech, stačí říct, Arabela Team všechno domluví, všechno přiveze.
Tenhle projekt má i svou vlastní hymnu nazpívanou Kamilem Emanuelem Gottem. To musíte slyšet. Nebo vlastně ne, chcete-li zůstat při vědomí, nechte to plavat.

4 komentáře:

  1. Pěkná píseň, hehe

    OdpovědětVymazat
  2. Prima blog :-) Našla jsem jej teprve minulý týden díky Protivné blondýně a dobře se bavím. I když na to, abych si poslechla všechny písničky až do konce, fakt nemám. To je asi nějaká speciální forma masochismu, ne? K.

    OdpovědětVymazat
  3. Díky, K., ono pustit si toho víc za sebou masochismus asi je. Ale já coby autor dám za den jedno video maximálně, to je ještě snesitelný:-)
    Jarda

    OdpovědětVymazat
  4. baže pro chudý, i my, hoši, co spolu chodíme, jsme se na ně dokázali složit, teda jenom na ten mač, žádný vopičky kolem ani kulturní vložky, natožpak stíhačka. A byla to velká legrace!
    www.brakfest.cz (srolovat až skoro dolů)
    anebo zde: http://picasaweb.google.com/100156205160085434446/Arabela#

    OdpovědětVymazat