úterý 6. března 2012

Zlatý David jde do finále!

Vážení přátelé a drazí čtenáři, je to tady! Nultý ročník hudebních anticen Zlatý David vrcholí. Na této stránce svými hlasy můžete ještě do dnešní půlnoci ovlivnit výsledky. A na zítřejší večer jsme pro vás připravili velký mecheche v klubu 2. patro, Dlouhá 37. Nejen, že proběhne vyhlášení jednotlivých kategorií, ale zároveň vystoupí se svými sety i zajímaví interpreti Kittchen (čerstvě nominovaný na cenu Vinyla), Calm Season a Niceland. Ačkoliv akce začne ve 21:00, otevřeno bude už od sedmi a vstup je zdarma. Po udělení všech cen - otázka je, jestli si pro to nominovaní "umělci" přijdou - začne afterparty s DJ's Cashmeerem a Skywalkerem, která bude trvat do zavíračky ve dvě ráno. Následný přesun ještě někam je více než pravděpodobný, jen doufám, že neskončíme ve Vagonu, cha! Tak přijďte popít, pokecat, poslechnout si muziku a zapařit, budeme se na vás těšit!

A tady je ještě FB event k zítřejšímu dýchánku.

8 komentářů:

  1. elitarska akce pro elitarsky hipstery. uduste se tim jak jste trendy.

    OdpovědětVymazat
  2. ano Sandro, udusíme.

    OdpovědětVymazat
  3. teda vůbec nevím pro koho hlasovat, jsou to samé perličky! někdy až neuvěřitelné:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Na tom není elitářskýho vůbec nic. Naopak se může přijít podívat naprosto každej. Navíc - já osobně znám hipsterů jen pár, takže jich tam nejspíš moc nebude.

    OdpovědětVymazat
  5. Nejsem hipster, ale možná se stavím. Sleduju tenhle blog od začátku, tak držím pěsti, aby se akce vydařila a nikdo nedostal po tlamě.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. jsou nekde zverejneny vysledky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. během příštího týdne vyjde shrnující článek:-)

      Vymazat