sobota 17. března 2012

Patricia Vittek - Zal'úbil sa chlapec

Vítejte u dalšího dílu hudebních masakrů! Patricia Vittek se narodila v roce 1979 v Bratislavě, ale už coby náctiletá odešla do Prahy dělat modeling. V současnosti už se naplno věnuje zpěvu a pobývá chvíli u nás, chvíli na Slovensku podle toho, kde jsou zrovna kšefty. Vitteková je především celebritka a teprve v druhé řadě zpěvačka, o tom svědčí fakt, že mnohem víc materiálu, kterej o ní najdeme, vypovídá o jejím vztahu s fotbalistou Robertem Vittekem a teprve pod náloží bulvárních kydů leží opravdu zajímavý informace. Třeba ty, že paní Vitteková občas účinkuje i v zahraničí. Nebo že loni na Vánoce vydala u firmy EMI desku Proof, která je v současnosti místy vyprodaná. Mimochodem, za hudbou stojí Tomi Popovič (spolupracoval třeba s Rytmusem nebo Darou Rolins) a texty Saša Okálová, která dělá se stejnými lidmi. Taky je nutno přiznat, že Patricia Vitteková má celkem zmáknutou komunikaci s fanoušky a byť mně osobně nepřijde její materiál natolik světobornej, abych ho sledoval, spousta zpěvaček se od ní může učit - minimálně promo na sociálních sítích. Nicméně pořád platí, že bulvár zajímá víc její osobní život než muzika, což je škoda, protože v takový situaci horko těžko někoho přesvědčíte o svých kvalitách, pokud vůbec nějaký máte. A především to ovlivňuje příležitosti k vystoupení.



Ruku v ruce s bulvárem jde totiž zpívání na pofidérních akcích a v podivných pořadech. Video pochází z talkshow televize Stream.cz Hrubá Krupice, kterou uvádí travesti moderátor(ka) Naděžda Krupská. Všimněte si těch dvou reklam v pozadí, který po celou dobu nezmizí ze záběru. Italskou restauraci Gusto si zapamatujme, ještě se v Hudebních masakrech objeví.
Přezpívat Elán není zrovna kdovíjakej nápad, ale dát tomu taneční háv s odérem vesnický diskotéky, to už chce notnou dávku odvahy i pramálo soudnosti. Co přijde příště? Tucavá Reklama na ticho? I když tenhle song najdeme na její desce, mohla si zvolit raději nějakou autorskou věc. Protože jestli je tohle typická ukázka jejího repertoáru, tak takový cédéčko mi nestojí ani za těch pět minut stahování. A tak trochu je mi Patricie Vittekové líto kvůli tomu, že tři a půl minuty musela křepčit někde u zdi před blbou reklamou. Já vim, je to sponzor pořadu, ale nevypadá to zrovna důstojně, fakt ne.

4 komentáře:

  1. Že si nedám pokoj a vždycky si to video pustím. :-) Teď budu jednak mít v hlavě tuhle příšernou verzi celej den a taky budu marně vzpomínat, jak se jmenoval ten kluk, co mi tuhle písničku pouštěl, když jsme byli na lyžích v Beskydech (na základce, aby bylo jasno :-). K.

    OdpovědětVymazat
  2. Já to zase kdysi na střední hrál nějakým dvěma o hlavu vyšším holkám někde u táboráku. Dneska bych si už asi nevzpomenul na akordy ani na text.

    OdpovědětVymazat
  3. Kvalitní agrodisko...

    OdpovědětVymazat
  4. Fuj, takto przniť slovenčinu: zaLubil, po tenučkom Lade ... speváčka, najprv by sa mala naučiť správne materinský jazyk, potom môže začať vystupovať! Veď to trhá uši! Ešte aj Ráž, ktorý je bratislavák ako repa, to spieva správne!

    OdpovědětVymazat