čtvrtek 29. prosince 2011

Steklovata - Novi god (Nový rok)

Vítejte u dalšího dílu hudebních masakrů! Výjimečně zabrousíme do zahraničí, protože takovej masakr by si čtenáři tohoto blogu neměli nechat ujít. Navíc to tematicky sedí, máme konec roku. Může to vypadat jako fake, ale není. Skupinu založil už v devadesátkách ruský producent Sergey Kuznecov, který stojí i za hudbou a texty. Nejdřív pod hlavičkou Steklovata vystupoval sám Denis Belikin, o rok později se připojil Arthur Yeremeyev, ale protože to pořád nebyl ten správnej boyband, pan Kuznecov k nim časem připojil další kluky. Někdy byli čtyři, jindy pět, pak zase čtyři, ale s buldočí povahou se snažili prorazit. Což se opravdu povedlo, po roce 2000 přišel konečně úspěch, chlapci objížděli fesťáky, vystupovali v televizi a na jaře 2002 vyšplhali až na první příčky hitparád. Sergey Kuznecov je známá firma, kromě Steklovaty produkuje a na ruskej trh chrlí přes dvacet let dětský zpěváky obdobný kvality. Nebudu vás napínat, jdem na to.



Šílený. Šílený! Mizerný video, mizerný nasvícení interpretů, mizernej je i jejich projev, protože je někdo postavil před kameru, aniž by jim řekl, co mají dělat. A to oblečení! Vemte si, že takhle vystupovali po estrádách. Výsledkem je bizarní video, který pochopitelně s nástupem Youtube a sociálních sítí obletělo celej svět. Tohle nepotřebuje komentář. A aby tý legrace nebylo málo, přidám ještě jeden klip staršího data.



Přátelé a drazí čtenáři, mějte hezkýho Silvestra a připravte se, v roce 2012 přijde další várka hudebních masakrů!

8 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Teď si nejsem jistý... Jsou ta videa z konce sedmdesátek nebo ne? :oD

    OdpovědětVymazat
  3. ja uz jsem z tebe umlacena smichy a zoufalstvim :-D
    tak tady mas nakej darek do novyho roku, aby ti zcela nehrablo :-)

    http://www.youtube.com/watch?v=nPVYlGQNkr0&feature=related

    OdpovědětVymazat
  4. A tuhle znáte?
    http://www.youtube.com/watch?v=KfJYFV1KcOc&feature=related

    OdpovědětVymazat
  5. ...tohle mě vážně zničí! ;-)
    http://www.youtube.com/watch?v=FuOCq21ruvA&feature=related

    OdpovědětVymazat
  6. mě osobně tento song docela dost pobavil, obzvlášť když k tomu jsou jako zde např. misunderstand subitles, které tomu dodávají šťávu teda (pouze pro anglicky rozumící)

    http://www.youtube.com/watch?v=OgQJvyWiYk4

    OdpovědětVymazat
  7. Já celou dobu čekal jestli z toho nebude nějaké východoevropské gay porno...

    OdpovědětVymazat
  8. Ach jo. Co se týče klipu Novy god, věřila jsem, že i když je to blbý, člověk by měl děckám z ústavů pro postižený a jejich aktivním vychovatelům prostě fandit... Je smutný, že to nakonec nebyl projekt právě tohohle typu.

    OdpovědětVymazat