úterý 6. prosince 2011

Petr Kotvald coby padesátiletej hipster v pořadu pro hospodyňky

Vítejte u dalšího dílu hudebních masakrů! Petr Kotvald už se na blogu objevil a brzy přijde zas se svou vánoční odrhovačkou. Dlouho jsem tohle video oddaloval, ale asi je nejvyšší čas to vydat. Touhle cestou chci poděkovat vám všem, kdo jste mi zrovna na tohle poslali svůj tip. Píseň Hully Gully otvírá novou Kotvaldovu studiovku nazvanou Právě tady...právě teď, kterou má na svědomí autorskej tandem Jindřich Parma a Pavel Cmíral. Desku vydalo EMI teď na podzim a soudě podle reakcí brzy nějaká ta pecka ovládne vesnický diskotéky.



Na tom videu se mi líbí akorát ta tmavooká houslistka. Teď vážně, co to jako má bejt? Kotvaldovi je přes padesát a na starý kolena se rozhodne, že bude hipster? Vzhledem k tomu, že je v pořadu Sama doma, asi je jasný, kdo bude jeho cílovka. Ale co maj ti dramaturgové v hlavě, když daj prostor něčemu takovýmu? Nemůžu si pomoct, ale ke konci roku se těch masakrů objevilo nějak moc. Kotvald je v tomhle směru fenomén. Já prostě nechápu, jak někdo takový zboží může kupovat. A že se prodává. Do Vánoc má naplánováno šest koncertů a v lednu jede dál. Lístek za pěťo, nekup to!
Kdo mi sežene kontakt na tu houslistku, má u mě láhev Glenfiddiche.

16 komentářů:

  1. Proboha kdo to je? Vypadá jako Austin Powers.

    OdpovědětVymazat
  2. Je ohavnej, a ten smyčcovej doprovod je dost kakofonní, což se výborně doplňuje z jeho hlasovým projevem (zde snad ani o zpěv nemělo jít), no a bez playbacku nevím, zda by to vůbec bylo přežitelný . A ta houslistka spíš vypadá, že jí tlakem té demence co se kolem ní děje, vystřelí ty oči z důlků.

    OdpovědětVymazat
  3. To video je zrcadlově obrácené. Dá se to poznat podle zvýšeného výskytu leváků v obraze. No a taky podle loga ČT. Je možné, že to byl dehonestující záměr. Možná naopak je to naopak velmi povedená skladba!

    OdpovědětVymazat
  4. "Vypadá jako Austin Powers."


    houby powers. vypadá jak felix holzmann

    OdpovědětVymazat
  5. Me by zajimalo,co na to rika jeho zena a deti...
    Takhle mi tatik blbnout v padesati,patram po dobrym psychiatrovi.Pro nej i pro sebe ! :)))

    OdpovědětVymazat
  6. felix holzmann je přesný!:-) ale vážně..ve jeho věku se stylizovat do rádoby cool hustáka je lehce pasé. chudák jeho dcera vidět otce takhle poskakovat v 50 musí být fakt těžký. ať už je s tím smířená jakkoli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dcera s ním zpívá na koncertech a nevím proč chudák? se podívejte na M. Davida taky poskakuje a je mu stejně let

      Vymazat
  7. Grympy: Smyčcová sekce vůbec vypadá, že si o tom myslí svoje... Ale možná je to jen zbožný přání z mý strany a moje slabost pro smyčce...

    OdpovědětVymazat
  8. Videa na youtube se zrcadlově obrací kvuli autorským právům.

    OdpovědětVymazat
  9. bunda z koženky nebo .....?!?

    OdpovědětVymazat
  10. tohle není hipster, tohle je řetězcová móda, blé :D

    mimochodem, znáte?

    http://www.grooveeffect.com/stream/images/evolution%20of%20hipster.jpg

    OdpovědětVymazat
  11. Petr Kotvald to před časem schytal taky tady: http://www.1000vecicomeserou.cz/49-petr-kotvald/

    OdpovědětVymazat
  12. smyčcovou sekci osobně neznám, ale troufám si tvrdit, že si opravdu myslí svoje, protože jsou to muzikanti z JAMU (nevim, jestli všichni, ale basistu a cellistku znám z jedný kapely) a jsou dost dobří, takže jsou tam jen na kšeft, tak doufám, že za to dostali dobrý peníze, páč je to fakt hrůzaděs...
    a to zrcadlový otočení mě jako violistku absolutně vytáčí... :)

    OdpovědětVymazat
  13. a viděli jste tohle? taky docela krutý :D http://www.youtube.com/watch?v=1zxuMNqevB0

    OdpovědětVymazat
  14. Zdarec, zmíněnou slečnu znám osobně. Ale z důvodů zachování cizího soukromí nemohu žádný kontakt veřejně poskytnout. Jestli o něj máš stále zájem kontaktuj mě na wilmahurikan@hotmail.com. Lahef takové kvality se hodi vždy. WilmaHurikan

    OdpovědětVymazat