pátek 30. září 2011

Sandra Bell aka Sandra Rosová - Lži

Vítejte u dalšího dílu hudebních masakrů! Dneska se podíváme na Sandru Bell. Teda vlastně Sandru Rosovou, teď už vystupuje pod svým občanským jménem. Devatenáctiletá zpěvačka je opravdu hodně velký zjevení na český scéně. Snaží se prorazit, ale pořád to nějak nejde. Takovej Petr Dvořák (viz starší díly HM) je aspoň frajer a když o něj nebyl zájem s jedním projektem, zkusil jinej žánr. Sandra Bell Rosová ne, ta se upnula k hodně divný směsi holčičího popu, r'n'b a taneční muziky a protože si z ní nikdo na zadek nesedl, zahořkla. Na svejch stránkách a FB profilu krmí fanoušky řečma o tom, jak je česká hudební scéna zakonzervovaná a prorostlá korupcí a mladý talentovaný lidi jako ona nemají nejmenší šanci se prosadit. V posledním updatu dokonce říká, že některá rádia mají zakázáno její písničky pouštět. Ještě větší sranda jsou její začátky. Do mejlů hudebních novinářů najednou chodily dopisy, aby o ní psali. Oficiální promo text uváděl, že Sandra v USA vyhrála nějakou talentovou soutěž a teď se vrátila do Čech, aby zachránila tuzemskej postnormalizační pop svýma zkušenostma ze zámoří. Potud dobrý a takovej záměr si zaslouží jednoznačně podporu. Jenže někdo si dal tu práci, že si na talentovou soutěž posvítil a zjistil, že je to placená prázdninová akce pro teenagery. V podstatě se do médií chlubila tím, že vyhrála soutěž ve zpívání na letním táboře. Žádná sláva.



U klipu je od začátku všechno špatně. Hnusný barvy, zbytečně rychlej střih, asi to má bejt o tom, že Sandra někde tancuje, zpívá a vystavuje se před kamerou. Jasný. Co tam pak ale dělá ten bezďák? A proč se zpěvačka válí s plynovou maskou v bahně? Ještě větší průser je samotná písnička. Ukvičenej zpěv místy tahá za uši, hudebně je to nezařaditelnej paskvil a ten text, ten je jednoznačně to nejhorší, co se zatím do hudebních masakrů dostalo. Já myslim, že se Sandra ještě objeví v dalších dílech.

5 komentářů:

  1. Ta slečna má strašně nepříjemnej hlas, já vím že jsem zmlsanej z Wagnera, ale tohle je za hranicí únosnosti v dopravním prostředku, natož v zábavní branži.... zdovolením si elektronicky odsedávám jinam....

    OdpovědětVymazat
  2. Rosová (teda teď už Rosova, aby byla světová) je taky pseudonym, občanský jméno je Lojkásková

    OdpovědětVymazat
  3. Já měl za to, že je občanským jménem Rosová-Lojkásková a tý Lojkáskvý se zbavila, když začala zpívat. Díky za upřesnění.

    OdpovědětVymazat
  4. Pobrečte si s utlačovanou hvězdou (a to video dole je taky nářez): http://sandrarosova.blog.idnes.cz/c/238719/Preji-si-jen-dobre-veci.html

    OdpovědětVymazat