neděle 18. září 2011

Arpegi - Letní žár

Do třetice Petr Dvořák. Vypadl v talentový soutěži, nechytl se v muzikálu, nechytl se s tancovačkovejma kapelama, nechytl se u bigbítu, tak to teď zkouší na diskotékách. Na rovinu, svým způsobem ho obdivuju, musí bejt pracovitej a mít buldočí povahu, když se po jednom neúspěchu vrhá po hlavě do dalšího. Před pár měsící odvysílala ČT ve zprávách reportáž (nekecám, maj to v archivu), jak Petr Dvořák opouští legendární kapelu BAGR a zakládá ambiciózní Wolnej Prout, skupinu, se kterou hodlá dělat bigbít. Zpěvák a jeho manažer v reportáži mluvili o tom, jak budou přes léto objíždět festivaly a na podzim kluby a bylo vidět, že se na to fakt těšej. Dnes má Wolnej Prout na bandzone.cz 4 fanoušky a protože je na festivaly nikdo nepozval, vrhl se Petr Dvořák raději na disko. Všude rozdává nadšený rozhovory o tom, jak jsou noví, neokoukaní, plní nápadů a jak se jejich singl Letní žár postupně dostává do vysílání rádií. Teda, on se tam ještě nedostal, ale prej "mají signály, že si lidi do rádia o tu písničku volají." To je skoro to samý, jako by je už vysílali. Pojďme na věc!



Zpěvák maká za barem a z pytlíku brambůrek (Bůh ví, kde je balej) spolu s nezbytnou reklamou na sponzora vytáhne i kouzelnej mobil, kterej mu ukáže jeho alter ego. Střih, zpěvákovo alter ego si za doprovodu goril razí cestu zaplněným parketem k pódiu, kde to pak rozjedou a ženský se můžou zbláznit. Jsou z nich tak paf, že si nechaj i od toho tlustýho klávesáka slízat šlehačku ze zadku. Arpegi to pořádně roztočí, klub se baví, holky trsaj, ale najednou se Petr Dvořák musí vrátit do reality, protože ho šéf volá zpátky za bar, ať jde makat a nečumí do mobilu. Konec epickýho příběhu. Nejhorší na tom všem je, že je to naprosto tuctovej eurodance, kterej se na Západě hrál před patnácti lety. A samozřejmě - má v sobě špetku toho Míši Davida, bez něj by to nešlo.

4 komentáře:

  1. Za sebe oceňuju, že v klipu je do kláves aspoň zastrčený kabel. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jardo, co na to říct? Máš něco ty lepšího, co by jsi nám mohl nabídnout? Asi ne. Proč píšeš o klipech, který se ti nelíbí? Zřejmě máš osobní problém a kompenzuješ si tím svoje ego. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jano,co můžete světu nabídnout Vy?:-D
      Váš hudební vkus musí být opravdu vytříbený! :-D

      Lilly

      Vymazat
  3. Number uno stříbrné zdobení kolem krku Petra Dvořáka.

    OdpovědětVymazat