neděle 1. dubna 2012

Best of komentáře aneb něco lehkýho na apríla

Vítejte u dalšího dílu hudebních masakrů! Že jsou komentáře na českým internetu žumpou anonymních kakabusů, to je už tak nějak známá věc. A tak se i na blog nabalila spousta špíny a haterů, kteří mi nadávají a obviňujou, že cenzuruju a mažu příspěvky, protože blog zrovna nechválí. Abych je přesvědčil o opaku, vybral jsem pár reakcí z poslední doby a naopak je tu vypíchnu, aby zůstaly zachovány mezi články. Vkládám sem pouze komentáře (ty, který nejsou anonymní, pochází od samotných interpretů nebo jejich manažerů), nikoliv soukromý zprávy, který mají o dost větší koule, ale protože respektuju pravidla korespondence, nechám je dál ve schránce. V závorce je uvedeno jméno interpreta, o kterým jsem zrovna v okomentovaným článku psal (některý komentáře jsou zkrácený, ale v plný podobě je najde pod těmi články). Tak vzhůru do toho, mějte hezký apríl!

Haha tak ty jsi zabiják no další týpek co tu kvičí do tmy,asi hudební hvězda když takhle kritizuješ a navrch na kontě nějákej ten super klip ne??Spíš než tomu videjku se smněju tobě když nemáš nic lepšího na práci než házet špínu na někoho kdo se alespoň snaží Mr. NOOBE (Bobix)

Já si myslim že seš chudák...velkej a ještě k tomu nevyrovnanej když takhle špiníš lidi který o tom třeba ani neví.Tak to už asi bývá přiživovat se na cizím ůspěchu.No mějte se (Bobix)

A co ty jsi za debila?Dotáhl jsi to někdy tak daleko jako on? :D To ty jsi tragéd...Pokud by byl takový debil, jak ty říkáš, neměl by takové kontakty jako třeba Helena Vondráčková, Michal David, Ewa Farná, Leoš Mareš,... A ještě něco, NAUČ SE LASKAVĚ SPISOVNÉ ČEŠTINĚ. Stejně jsi srab, který si můj komentář hned po přečtení vymaže. Adios, nicko. P.S. Jirku znám jen částečně (Jirka Koběrský)

Souhlasím s Jardou a musím bohužel reagovat. Michal David a podobní jsou ubožáci co nic nedokázali a jen zabírají místo jiným, lepším muzikantům a interpretům. Od pána jako je Jaroslav Konáš, který je zpěvák i když hodně pochybuji o jeho intonačním zpěvu, muzikant , textař, redaktor, hudební kritik tak to opravdu sedí. Hudební kritik? Musím se smát. Chválím aktivitu pana Konáše, protože se sám zasloužil o mediální smažku nejen na českém internetu. Je to celebrita a lidi mu za to dávaj lajk na jeho blogu "Hudební masakry", kde se píše hlavně o hudebním odpadu českého éteru, kterého dosáhl hlavně on sám jeho počínáním a hudební produkcí. Zpěvu. Nechci nikoho urážet jak to dělá zmiňovaný autor těchto článků. Ono je totiž velmi lehké kritizovat, urážet a neproslavit se s tak zajímavým a dá se říct Simpson obličejem a upozornit tak na sebe média.Tak proč neudělat někomu takovému radost jen aby mu zvedl ego a dál se mohl bavit na jeho účet? Dnešní společnost je opravdu zvrácená a není se čemu divit. Hudební masakry jsou docela k smíchu od autora který je sám k smíchu. Jeto dle mého názoru k pláči.Napadlo mě co když potřebuje odbornou lékařskou pomoc? Může být psychicky nemocný člověk, který si možná v dětství vytrpěl a byl týrán nebo šikanován druhými silnějšími jedinci. A nyní se topí v drogách a alkoholu. Určitě by měl velkou radost, když mu trochu mediálně pomůžeme. Kdo druhým jámu.....ale to nemusím nějak doplňovat. Hezkou zábavu a hezčí večer (Miloš Havel)

elitarska akce pro elitarsky hipstery. uduste se tim jak jste trendy. (Zlatý David)

Pane Jardo, při vašich odborných hudebních znalostech je k udivení,že nejste již dávno členem akademie, která uděluje pravidelně hudební ceny.Vaše vyjadřovací schopnosti jsou nepřekonatelné a váš hudební rozhled je úžasný! Myslím, že jste nedoceněný a obdivuji vás,za vaše hodiny času věnované hodnocení škváry našeho hudebního průmyslu.Při nejmenším byste měl alespoň rozhodovat o tom, co se bude hrát za hudbu v českém rozhlase a ČTV a za co se budou udělovat ceny.Škoda,že vaše dokonalé postřehy se dají přečíst pouze na tomto vašem serveru, zasloužil byste si daleko větší prostor...Rozhodně jste nedoceněn a já vám budu držet palce, ať se vám v této činnosti i nadále daří !Také vaše psychoanalytické rozbory mezilidských vztahů nemají obdoby! Zkrátka vše je tak, jak píšete. S pozdravem Jan Žižka (Olivie Žižková)

Jardo,ty máš dost - závist jako dům, že někdo něco dokázal a neuděláš nic, protože písničky M.Davida mají své místo dodnes a budou mít - kdežto tenhle tvůj pa-článek do historie nevejde!Dělej raději něco kloudnýho!a zpívej si s Rytmusem-ten má fakt "oduševnělý" texty, nebo Eva a Vašek můžou být tvoje parketa... (Michal David)

No to je teda hnůj jako sám autor tohoto blogu. (Dneska pozitivně)

Dílo,který soudnej člověk vynechá během pár vteřin, je ideální pro odborný rochnění Koniášovo...vtipnej Koko nikdy nebyl, originální přestal bejt u třetí umytý prdele, tak co tu vlastně máme - třikrát "hrozný" na začátek, hm, to už tady bylo asi stopadesátkrát, zajímavá je protipirátská agitka, Koniáš sice přepaluje , ale jinak krade vo hodně míň než Roth, kterej se usmívá a lezou mu chlupy z košile. To Koniáše evidentně irituje, asi je trendy metrosexuál. Nejlacinější kytarovej multiefekt za nic nemůže, starý synťákový zvuky taky ne, naopak kdybys Koniáši nebyl hloupej, hloupej, hloupej (ty brďo to je jednoduchý), tak bys věděl, že přesně takový v bazarech sháněj lidi jako Bowie, Gabriel nebo Kravitz (ten jich má plný studio) . Bohužel jejich použití už chce trochu fištrónu, ale to ty už netušíš, takže tyhle chlapíky svým odborným názorem háziš šmahem do jednoho pytle s výše zmíněným Rothem a to si fakt nezasloužej.Dál už to není vo ničem, na večírcích straší kdekdo, když mu to závidíš, drž se svejch dobrejch rad a vymysli něco hodnotnějšího ať zvou tebe. No a závěr prozrazuje skutečně vleklej mindrák mistra Koniáše - Ivan Rossler. To musíš mít seběvědomí na hadry bejt zamindrákovanej z tohodle chlapíka, ačkoliv von byl snad kdysi hudebním dramaturgem českýho rozhlasu - že až takhle vysoko bys mířil, Koniáši?? (Pavel Roth)

Milý kolego, celej tenhle povedenej blog je založenej na pošklebování, vokopávání kotníků a tancování na mrtvolách - to všechno s rádoby odborným předžvejkáním se slovníkem a logikou Agáty Hanychový....a ta už má něco lajků...hahaha (Anna Gaja)

Zabarvenější a zamindrákovanější kritiku jsem dlouho neslyšel. Slabota a zakomplexovanost autora je více než zřejmá a několikrát během recenze nastíněná. To, že zmiňuje všechny projekty od PK je sice hezké, ale s málo detaily... Autore článku Jardo...běž, nazpívej a natoč....:) Pak mluv a kritizuj. (D. B.)

Autor bude asi velkej borec. Jen tady meleš sračky a žádné fakta. Hodně mě to pobavilo :D Co se tady člověk nedozví PK (D. B.)

Milý Jardo, rád bych po tvojí zříravé kritice reagoval.... nebo - přesněji řečeno - vznesl pár otázek.... Jak dlouho působíš v branži? Kolik Tvých skladeb hrají rádia? Kolik lidí vidělo tvůj koncert? Jaké je Tvoje hudební vzdělání? Co za Tebou zůstalo....? Protože - možná je to naprosto přízemní názor - hudba je tak cenná, kolik lidí jí poslouchá... nebo je to jinak? Hudba je pro pár pseudo intelektuálů, kteří se zápálenou dýmkou hodnotí to, čeho sami nejsou schopni...? Věř, že Mascha za těch pár měsíců oslovila stovky možná tisíce lidí... poslouchají, stahují a evidentně jim to dělá dobře - věř mi, že je k tomu nikdo nenutí... (Mascha)

Mohl bych se Jardo po zříravá kritice zeptat, co za tebou v oblasti hudby či čehokoliv jiného zůstalo? desítky nebo snad stovky skladeb, které hrají rádia po celém světě... či alespoň u nás... nebo kolik lidí si stáhlo Tvoji muziku? Protože - nezlob se na mě, ale hudba je především od toho aby byla poslouchána - a to ta Maschina bezpochyby je.... nebo je hudba jen pro několik málo vyvolených, kteří vědí.... hoši, hoši.... Martin Skala (Mascha)

Není Jarda náhodou závistivý primitiv, že se mu nedaří tak jako kritizovanému Peterkovi? Má přece stejné možnosti! (Peterka a spol.)

Jardo, co na to říct? Máš něco ty lepšího, co by jsi nám mohl nabídnout? Asi ne. Proč píšeš o klipech, který se ti nelíbí? Zřejmě máš osobní problém a kompenzuješ si tím svoje ego. Jana (spam u asi třiceti článků)

Jardo měl by sis konečně najít ženskou a přestat prudit,onanie není v tvém věku už normální.S pozdravem východoněmeckej fanoušek Mötley Crüe : )/tím jsi mě opravdu rozesmál : )/chlape koukej na svět trochu pozitivněji a s nadhledem nebuď zamindrákovaná kupa sraček odbourej zášť a nech lidi žít jednou ti taky vyjde deska když se budeš trošku snažit už to není jak za komunismu máš na to držím palce (Štěpán Turek a The Jitrnice Zdarma)

A vsadim se o flašku Glenfiddiche, že hromadu lepších komentářů máme ještě před sebou!

20 komentářů:

  1. na apríla super článek, já jsem se bavila až do konce a teď se budu ještě tak hodinu smát :-) No tak Jardo, měl by sis najít konečně ženskou :-D :-D nebo aspon nějakou pěknou transku, minimálně takovou jako je Štěpán :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Prosimtě, Štěpána - Olivii mi ani nepřipomínej:-)

    OdpovědětVymazat
  3. No nemáš to lehké.:-))):-D Jen do nich!;-)

    OdpovědětVymazat
  4. I já se přidávám s podporou... drž se, nedej se a hrrr na ně!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Jak si někdo může myslet tohle: "Protože - možná je to naprosto přízemní názor - hudba je tak cenná, kolik lidí jí poslouchá... nebo je to jinak? Hudba je pro pár pseudo intelektuálů, kteří se zápálenou dýmkou hodnotí to, čeho sami nejsou schopni...? "
    A proto jsme tam, kde jsme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy si snad nemyslíte, že nejcennější český noviny jsou Blesk, protože maj nejvyšší prodanej náklad? Se styďte a běžte si zapálit dýmku.

      Vymazat
  6. no a jak je vlastne na tom Jarda s těma holkama. Kdyz řešil komunikaci se Štěpánkou z Luštěly, tak vyšlo najevo, že stále hledá. No asi ve špatných vodách

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Štěpánka hlavně celou tu komunikaci ohledně pozvání do 2. patra nějak špatně pochopila:-)

      Vymazat
    2. Jo už vim, co myslíš. To jsem pouze v souvislosti se Štěpánčinou reakcí narážel na to, že mě tyhle mladý kuřata neberou:-)

      Vymazat
  7. Já si prosím pokračování tohoto zamindrákovaného blogu. :-) A děkuji za občasné pozitivní tipy. K.

    OdpovědětVymazat
  8. Výše uvedené jenom svědčí o tom, že hudební osvětu většina populace potřebuje jako prase drbání. Jardo, díky a piš dál! W.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. To je dnes nějaký trend, že lidé přestali používat mezery za interpunkcní? Já bych si to osobně nebrala, Jardo, sice asi nedokážeš tolik co Peterka, Michal David, Masha a Pavel Roth, ale zase - kdo může říct, že nasral tolik předních českých celebrit najednou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si to osobně neberu, naopak z toho mám srandu. Otázka je, jestli chci dokázat přesně to, co manažer Maschy nebo Pavel Roth. Asi ani moc ne. A rozhodně jsem neměl v plánu nikoho nasírat, to příšlo tak nějak samovolně s reakcí dotyčných umělců i anonymních haterů:-)

      Vymazat
  11. Když někdo dělá něco hodně dobře, je o něm slyšet, proto jsem narazila na Tvůj blog a pravidelně ho čtu. A když někdo dělá něco hodně blbě, tak je o něm taky slyšet, tak pak nechápu, proč se ty nakopnuté husy tak hlasitě ozývají! Přeji spoustu dalších skvělých postřehů!

    OdpovědětVymazat
  12. Nejsem anonymní, ale nejsem blogger, jsem Tom, těší mě5. dubna 2012 v 16:00

    Hejtři do boje. Když někdo vyzdvihuje Michala Davida tak se s nimi dá těžko dohadovat. Proč se taky dohadovat, není důvod se dohadovat, když může kdokoli svobodně vyjádřit svůj názor. Holt je to jednou lidový, a český národ je takový lidový ... ono u piva se na to nejlíp drcá. U textů, které jsou o něčem, se nedá chlastat

    OdpovědětVymazat
  13. Tento celý blog je vlastně o ničem. Je to vlastně jen házení špíny na lidi, kteří něco dokázali. Co kdybys zkusil psát o tom, co se ti líbí, jako většina lidí? Zkus házet špínu na olympijské vítěze a jejich fanouškům se to také nebude líbit. Zkus být radši radši optimista a o kapelách psát v dobrém. Co je tak asi vtipný na těch lidech, kteří jen vyjádří svůj názor a jsou tu taky (např. druhý, sedmý a devátý "vtipný" koment)?

    OdpovědětVymazat
  14. Hledal jsem cestu a našel.Ad.1- Jardovi fandím a ve všem s ním souhlasím.Ad.2 - Kdo hledá,vždycky najde cestu.Jako skorodůchodce jsem nikdy netrpěl nedostatkem kvalitní muziky.Ani za bolševíka.To,co jsem chtěl,to jsem vždycky sehnal.Ad.3 - Výmluvy neberu.Za výmluvou je vždycky skrytá lenost.A to,co se předkládá jako TOP,není-zvlášť v ČR,možno ani poslouchat.Tak Jardo - do nich a nešetři je.

    OdpovědětVymazat